SELGA NATURE MAIZCEPUMU LAŠMAIZĪTES
Nelauzi galvu par to, ko celt svētku galdā - pagatavo rudzu lašmaizītes!
Tev vajadzēs:
- 100 g “Selga Nature” rudzu maizcepumu
- 150 g krēmsiera
- 1 ēdamk. mārrutku
- 10 g diļļu
- 50 g mazsālīta laša šķēļu
- Sarkanais sīpols
- Citrons
- ½ tējk. maltu melno piparu
- 1 tējk. kaperu
- 30 g avokado
Pagatavošana:
- Krēmsieru samaisa ar mārrutkiem un sasmalcinātām dillēm.
- Pārsmērē maizcepumu ar sagatavoto krēmu.
- Papildina ar laša šķēlēm, avokado šķēlēm, pārlej ar svaigi spiestu citrona sulu, pārber ar maltiem melnajiem pipariem un kaperiem un pasniedz.