SELGA NATURE MAIZCEPUMU LAŠMAIZĪTES

Nelauzi galvu par to, ko celt svētku galdā - pagatavo rudzu lašmaizītes!

Tev vajadzēs:

  • 100 g “Selga Nature” rudzu maizcepumu
  • 150 g krēmsiera
  • 1 ēdamk. mārrutku
  • 10 g diļļu
  • 50 g mazsālīta laša šķēļu
  • Sarkanais sīpols
  • Citrons
  • ½ tējk. maltu melno piparu
  • 1 tējk. kaperu
  • 30 g avokado

Pagatavošana:

  1. Krēmsieru samaisa ar mārrutkiem un sasmalcinātām dillēm.
  2. Pārsmērē maizcepumu ar sagatavoto krēmu.
  3. Papildina ar laša šķēlēm, avokado šķēlēm, pārlej ar svaigi spiestu citrona sulu, pārber ar maltiem melnajiem pipariem un kaperiem un pasniedz.