MARINĒTI ĶIRBJI MĀJAS GAUMĒ

Vai arī Tev liekas, ka ķirbis ir visrudenīgākā oga?
Ienes to savā virtuvē, pagatavojot marinētus ķirbjus ar Latplanta garšvielām!
Lai pagatavotu marinētus ķirbjus, Tev būs nepieciešams:
- 300 g ķirbja
- 0,5l ūdens
- Latplanta 8 krustnagliņas
- Latplanta 5 smaržīgie pipari
- 3 tējk. Latplanta vanilīna cukuru
- 4-6 ēd. k. cukura pēc garšas
- 2 ēd. k. etiķa, var izmantot arī ābola etiķi
Pagatavošana:
- Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru, garšvielas un visu uzvāra.
- Ieber vārošajā ūdenī sagrieztos ķirbja gabaliņus un vāra, līdz ķirbis ir viegli mīksts, bet nešķīst ārā.
- Noņem no uguns gatavos ķirbjus un iemaisa etiķi.
- Gatavos marinētos ķirbjus var liet burciņās vai pasniegt gardās pusdienās!