KRAUKŠĶĪGIE VISTAS NAGETI: Lindas Virtuve

Pagatavo izcili kraukšķīgus vistas nagetus blogeres Linda Virtuve versijā - veselīgi, bez liekas eļļas. Nageti garšo gan lieliem, gan maziem, un tie ir piemēroti pasniegšanai arī bērnu ballītēs vai ņemšanai līdz piknikā (jo garšo labi arī atdzisuši)! 

 

Tev būs nepieciešams:
  • 600 grami vistas filejas
  • 100 grami miltu (var izmantot pilngraudu miltus)
  • 150 grami 'panko' rīvmaizes (atrodama Āzijas produktu plauktos), var izmantot arī parasto rīvmaizi
  • 1 paciņa (20 grami) drupinātu “Latplanta” ķiploku
  • 1 paciņa (20 grami) “Latplanta” garšvielas vistas gaļai
  • 2 olas
  • 1 tējkarote sāls (var bērt mazāk)
  • pasniegšanai - mērce.
Pagatavošana:
  • Vistas fileju sagriež gabaliņos;
  • Sagatavo trīs bļodiņas (vienu lielāku, divas mazākas);
  • Ieber miltus kopā ar garšvielām un sāli;
  • Otrā ieber 'panko' rīvmaizi;
  • Trešajā viegli sakuļ olas;
  • Vistas gabaliņus ieber bļodā ar miltiem un garšvielām, visu samaisa tā, lai gabaliņi būtu pilnībā noklāti ar miltiem. Ņem katru gabaliņu atsevišķi un izvārta olā un pēc tam 'panko' rīvmaizē. Liek “Airfryer” grozā ar nelielām atstarpēm vienu no otra.
  • Kad grozs ir pilns, to ievieto “Airfryer” un ieslēdz uz 180 grādiem. Atstāj gatavoties uz 15 minūtēm, līdz nageti ir viegli zeltaini un gatavi. Izņem no “AirFryer” un pārliek bļodiņā. Pasniedz uzreiz.