APAĻĀS KARSTMAIZES

Pavisam vienkārša recepte, kas karstmaizes padarīs par nākamā līmeņa uzkodu!

 

Tev vajadzēs:

  • 1 gaišo ciabatu
  • 1 ēd.k. olīveļļas
  • 1/3 burciņas “Spilva” tomātu mērces karstmaizēm
  • 200g Čederas siera
  • 200g Mocarella siera
  • 150g karsti kūpinātas gaļas
  • 1 sīpolu
  • 2 ēd.k. skābā krējuma
  • 1 olu
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • 100g ķirštomātiņu
  • Buntīti diļļu

 

Pagatavošana:

  1. Ciabatu sagriež šķēlītēs, pirmo šķēli neatdalot no otras – tā, lai atlocot, izveidotos apaļa maizīte.
  2. Apaļās maizītes apsmērē ar olīveļļu.
  3. Bļodā liek sarīvēto Čederas sieru un gabaliņos sagriezto mocarellu, pievieno gaļu, sakapātu sīpolu, krējumu, olu, sāli un piparus – visu samaisa un kārto uz maizītēm.
  4. Cep 200C grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10-12 minūtes.
  5. Karstmaizes dekorē ar ķirštomātu daiviņām un dillēm.