VEGĀNISKAIS TOMĀTU UN TURKU ZIRŅU SAUTĒJUMS

 

Vegānisks, viegls un sildošs turku zirņu-tomātu sautējums. Piemērots ikkatram, kas novērtē augu pasaules daudzveidību un garšas.

Tev vajadzēs:

  • 2 iepakojumi Spilva Tomāti gabaliņos savā sulā
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 2 sarkanie sīpolie
  • 1 mazs cukini
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 dzeltenā paprika
  • 3 lauru lapas
  • 10 zaļās olīvas
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 400g konservētu turku zirņu
  • 1 ēd.k. balzametiķa

 

Pagatavošana:

  1. Pannā sakarsē eļļu un apcep sagrieztus sīpolus, cukini, papriku. Pievieno lauru lapas un turpina cept;
  2. Apceptajiem dārzeņiem pievieno olīvas, sakapātus ķiplokus un turku zirņus, ļauj visam vēl apcepties uz vidējas uguns;
  3. Visbeidzot pievieno balzametiķi un Spilva konservētos tomātu gabaliņus, sautējumu mazliet pavāra un pasniedz ar kuskusu vai citām piedevām pēc izvēles.

 

Atstāt komentāru

Lūdzam ņemt vērā, komentāri pirms publicēšanas tiek apstiprināti.