TUMĪGIE PELĒKIE ZIRŅI AR BEKONU

 

Svētkos vai ikdienā - izmēģini Spilva pelēkos zirņus ar žāvētu gaļu! Ja vēlies pelēkajiem zirņiem piešķirt vēl izteiktāku māju garšu, aicinām klāt sagatavot vēl bekonu, jo tas ir tik gardi un vienkārši.

SASTĀVDAĻAS:

  • 570 g Spilva Pelēkie zirņi
  • 2 sīpoli
  • 150 g karsti kūpināts bekons vai cūkgaļas krūtiņa
  • 2-3 ēdamkarotes skābais krējums pēc izvēles.

PAGATAVOŠANA:

  1. Sagriež sīpolus un gaļu mazos kubiņos.
  2. Bez papildu taukvielām apcep visu uz pannas.
  3. Ja skābais krējums ir īpašā cieņā, pievieno 2-3 ēdamkarotes.
  4. Apcepto bekonu ar sīpoliem pievieno klāt siltiem Spilva pelēkajiem zirņiem.

 

Atstāt komentāru

Lūdzam ņemt vērā, komentāri pirms publicēšanas tiek apstiprināti.