AŠĀS VAKARIŅU KESADILJAS: Katrīna Mame

Katrīna Mame no bloga Krustnagliņa dalījusies ar vienu no ēdieniem, ko mājās gatavo teju katru nedēļu - kesadiljas! Viņa atzīst, ka pildījumi katru reizi nedaudz variē, bet pēdējā laikā iecienīts šis — ar melnajām pupiņām un fetas sieru. Pamēģini, šis tiešām ir super-ātri un izcili garšīgi!
2 personām vajadzēs:
- 3 tortillas
- 1 bundža melno pupiņu, noskalotas
- 150 g fetas siera
- maza buntīte svaiga koriandra (vai lociņu)
- 1 tējk. Latplanta drupinātu ķiploku
- 1/2 tējk. Latplanta asās paprikas
- sula no 1 laima
- rīvēts labi kūstošs siers
- 2 nelieli avokado
- daži tomātiņi
Pagatavošana:
- Virtuves kombainā vai blenderī liec pupiņas, fetu, koriandru, 1/2 laima sulu un Latplanta garšvielas. Sablendē pavisam nedaudz, lai paliek arī tekstūra.
- Pannā sakarsē nedaudz eļļas un liek tortillu. Pusi tortillas apsmērē ar pupiņu — fetas pildījumu, pārkaisa ar rīvēto sieru un tortillu pārloka pāri.
- Cep, līdz zeltaini apbrūnējis no abām pusēm.
- Kesadiljas pārgriež uz pusēm un pasniedz ar saspaidītu avokado, atlikušo laima sulu, tomātiņiem un svaigām koriandra lapiņām.
- Ja vēlies, beigās pārkaisi Latplanta melnos piparus!