ASĀS NŪDELES AR NATURLI: Linda Vilmansone

 

Kad aiz loga vēsāks kā ierasts, ēdienkarte jāpapildina ar ko asāku. Šī ir pavisam vienkārša un ātri pagatavojama recepte, kad gribas ko sildošu, garšīgu un mazliet pikantu.

Recepte tapusi sadarbībā ar ēdiena blogeri/stilisti Lindu Vilmansoni, kura atzīst: Naturli piedāvā super gardu alternatīvu maltajai gaļai. Manuprāt, labākā no pieejamajām maltas gaļas alternatīvām šobrīd.

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 250g “Naturli” Minced
  • 50g (jeb divi rinķīši) olu vai pilngraudu nūdeles
  • 1 cukini vai neliels kabacis
  • 1 čili pipars
  • 30ml sojas mērces
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2 tējkarotes rīvēta ingvera
  • neliela buntīte pētersīļu vai kinzas
  • 2 tējkarotes sezama sēkliņu
  • aptuveni 2-3 ēk eļļa cepšanai (ļoti labi derēs sezama eļļa, bet var izmantot  arī citu)

PAGATAVOŠANA:

  1. Nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma
  2. Cukini sagriež nelielos, kumosa lieluma gabaliņos – sagriež gareniski 4 daļās un tās aptuveni 0,5cm šķēlītēs.
  3. Čili piparu un ķiploku daiviņas smalki sakapā, ingveru sarīvē uz smalkas rīvītes. Smalki sakapā zaļumus.
  4. Pannā, sakarsētā eļļa apcep 250g “Naturli Minced”, pievieno arī čili, ķiploku un ingveru. Pievieno arī sagriezto cukini. Visu apcep aptuveni 10-12 minūtes.
  5. Pannas saturam pievieno sezama sēkliņas, apmaisa, un pievieno sojas mērci, ļauj tai 2 minūtes izsautēties. Pievieno sakapātos zaļumus.
  6. Nūdeles nokāš un pievieno pannas saturam un kārtīgi sajauc.
  7. Pasniedz karstu.

  

 

Atstāt komentāru

Lūdzam ņemt vērā, komentāri pirms publicēšanas tiek apstiprināti.