SELGA NATURE AUZU MAIZCEPUMU UN ZEMESRIEKSTU SVIESTA SIERA KŪCIŅAS

 Apaļās formas maizcepumi lieliski iederēsies uz svētku galda vai nelielās viesībās. Atliek tikai tos papildināt ar gardu krēmu!

Tev vajadzēs:

  • 50 g “Selga Nature” auzu maizcepumu
  • 200 g krēmsiera
  • 150 ml saldā krējuma
  • 2 ēdamk. agaves sīrupa vai šķidra medus
  • 50 g zemesriekstu sviesta
  • 1 banāns
  • 2 ēdamk. šokolādes vai karameļu mērces (pēc vēlēšanās)

 

Pagatavošana:

  1. Saldo krējumu saputo.
  2. Atsevišķi ar mikseri saputo krēmsieru ar saldinātāju, zemesriekstu sviestu un želatīnu (pēc vēlēšanās). Iemaisa saldo krējumu krēmsiera masā.
  3. Auzu maizcepumu pārklāj ar šokolādes vai karameļu mērci. Pārklāj ar banānu šķēlītēm.
  4. Ar konditorejas maisiņu izspiež krēmsiera krēmu uz banānu šķēlēm visa maizcepuma diametrā. Pēc vēlēšanās pārlej ar papildu mērci.
  5. Liek ledusskapī vismaz uz stundu un tad  pasniedz.

Atstāt komentāru

Lūdzam ņemt vērā, komentāri pirms publicēšanas tiek apstiprināti.