SELGA NATURE AUZU MAIZCEPUMU UN ZEMESRIEKSTU SVIESTA SIERA KŪCIŅAS
Apaļās formas maizcepumi lieliski iederēsies uz svētku galda vai nelielās viesībās. Atliek tikai tos papildināt ar gardu krēmu!
Tev vajadzēs:
- 50 g “Selga Nature” auzu maizcepumu
- 200 g krēmsiera
- 150 ml saldā krējuma
- 2 ēdamk. agaves sīrupa vai šķidra medus
- 50 g zemesriekstu sviesta
- 1 banāns
- 2 ēdamk. šokolādes vai karameļu mērces (pēc vēlēšanās)
Pagatavošana:
- Saldo krējumu saputo.
- Atsevišķi ar mikseri saputo krēmsieru ar saldinātāju, zemesriekstu sviestu un želatīnu (pēc vēlēšanās). Iemaisa saldo krējumu krēmsiera masā.
- Auzu maizcepumu pārklāj ar šokolādes vai karameļu mērci. Pārklāj ar banānu šķēlītēm.
- Ar konditorejas maisiņu izspiež krēmsiera krēmu uz banānu šķēlēm visa maizcepuma diametrā. Pēc vēlēšanās pārlej ar papildu mērci.
- Liek ledusskapī vismaz uz stundu un tad pasniedz.