PUTOTA BIEZPIENA DESERTS AR RĪGAS MELNĀ BALZAMA MĒRCI

Par Latvijas klasiku kļuvusī Rīgas Melnā Balzama garša tagad ir atrodama arī Spilva desertu mērču klāstā! Izmēģini jauno Spilva Rīgas Melnā Balzama mērci, pagatavojot gardu un veselīgu desertu – baltu kā sniegs!
SASTĀVDAĻAS:
- 300 g pilnpiena biezpiens
- 200 ml saldais krējums
- 2 ēdamkarotes cukura
- šķipsniņa vaniļas cukura
- Spilva Balzama deserta mērce
PAGATAVOŠANA:
- Biezpienu sablenderē vai izberž caur sietu.
- Pievieno 200 ml saldā krējuma un 2 ēdamkarotes cukura, šķipsniņu vaniļas cukura.
- Visu saputo gaisīgā krēmā.
- Pasniedzot pārlej ar jauno Spilva Balzama mērci.