CIPARKŪKA

Palutini mājiniekus ar pārsteidzoši gardo ciparkūku! Vai Tu jau zini, kuru skaitli izvēlēsies savai ciparkūkai?

Tev vajadzēs:

Pagatavošana: 

  1. Bļodā lej saldo krējumu un cukuru, mazliet saputo.
  2. Turpat pievieno arī krēmsieru, turpina putot, līdz masa kļuvusi krēmīga.
  3. Iegūto krēma masu pilda dekorēšanas maisiņā ar nelielu uzgali.
  4. Kārto kūku: vispirms liek cepumus cipara formā, tad krēmsieru un ievārījumu. Atkārto procesu, līdz izveidojušās vismaz 3 kārtas.
  5. Pēdējo kārtu noformē ar krēmu un dekorē ar ogām un sasmalcinātiem riekstiem pēc izvēles. Lai labi garšo!

 

Atstāt komentāru

Lūdzam ņemt vērā, komentāri pirms publicēšanas tiek apstiprināti.